вторник, 22 февруари 2011 г.

21 ОТ ЕСТЕСТВЕНИТЕ ЗАКОНИ НА ВСЕЛЕНАТА

Вселената е напълно предсказуема
1. ЗАКОНЪТ ЗА БОЖЕСТВЕНОТО ЕДИНСТВО
Законът на Божественото Единство ни помага да разберем, че живеем в свят, където всичко е свързано с всичко друго. Всичко, което правим, казваме, мислим и вярваме, се отразява на другите и на вселената около нас.
2. ЗАКОНЪТ НА ВИБРАЦИЯТА
Този Вселенски Закон казва, че всичко във Вселената се движи, вибрира и пътува в кръгообразни шаблони. Същите принципи на вибрация във физическия свят,се отнасят и до нашите мисли, чувства, жадувания, и желания в Етеричния свят. Всеки звук, предмет, дори и мисълта,си имат своята вибрационна честота, уникална сама по себе си.
3. ЗАКОН НА ДЕЙСТВИЕТО
Законът на Действието трябва да бъде приложен, за да можем да проявяваме нещата на земята. Затова, трябва да се заемемаме с действия, които подкрепят мислите, мечтите, емоциите и думите ни.
4. ЗАКОН НА СЪОТВЕТСТВИЕТО
Този Вселенски Закон казва, че принципите или законите на физиката, които обясняват нашия физически свят - енергия, Светлина, вибрация и движение - имат своите съответни принципи в ефира или вселената.
Което означава, че всичко което виждаме във физическия свят е било преди всичко - нечия мисъл.
„Каквото е над, такова е и под”.
5. ЗАКОН ЗА ПРИЧИНАТА И ЕФЕКТА
- Каквото и да изпратиш към Вселената, то се връща. Действието и Противодействието са както равни, така и противоположни.
- Казвай добри неща на всеки. Отнасяй се към всеки с абсолютно уважение и всичко ще се върне. Никога не се тревожи какво ще получиш, просто се концентрирай върху това, което ти можеш да дадеш.
Този Вселенски Закон казва, че нищо не се случва по случайност или извън Вселенските Закони. Всяко действие има реакция или последствие, а ние "жънем това, което сме посяли".
6. ЗАКОН ЗА РАЗПЛАТАТА
Този Вселенски Закон е законът на Причината и Ефекта, приложен върху осигурените ни блага и изобилие. Видимите ефекти от нашите дела са ни дадени под формата на дарове, пари, наследства, приятелства и блага.
Това което получавате е резултат от усилията, които влагате. Ако искате да имате по-добри резултати, трябва да помислите за нов или по-добър начин да се снабдите с тази облага.
7. ЗАКОН ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО
- Всичко вибрира - нищо не почива.
- Съзнателното взаимодействие с вибрацията, се нарича - чувство.
Твоите чувства, контролират парадигмите и вибрацията ти.
Това диктува какво привличаш.
- Когато не се чувстваш добре, разбери за какво мислиш, тогава помисли за нещо приятно.
Този Вселенски Закон демонстрира как ние създаваме нещата, събитията и хората, които идват в нашия живот. Нашите мисли, чувства, думи и действия, произвеждат енергии, които в замяна привличат сходни енергии. Негативните енергии привличат негативни енергии, а позитивните енергии, привличат позитивни енергии.
Колкото повече имаш, толкова повече получаваш. Колкото повече привличаш, толкова повече неща можеш да привлечеш към себе си.
8. ЗАКОН ЗА БЕЗКРАЙНОТО ПРИВЛИЧАНЕ НА ЕНЕРГИЯ
-Енергията влиза във физическа форма.
-Образите, които държите в съзнанието си, най-често се материализират като резултати в живота ви.
Този Вселенски Закон казва, че всички хора носят в себе си силата да променят обстоятелствата в своя живот. По-високите вибрации поглъщат и трансформират по-ниските; затова всеки един от нас може да променя енергиите в живота си, като разбере Вселенските Закони и приложи принципите по такъв начин, че да повлияе на промяната.
9. ЗАКОН ЗА ОТНОСИТЕЛНОСТТА
- Нищо не е добро или лошо,голямо или малко..., докато не се ОТНАСЯ за нещо.
- Практикувай да свързваш ситуацията си с нещо много по-лошо и тогава твоята ситуация винаги ще изглежда добра.
Този Вселенски Закон казва, че всеки човек ще получи поредица от проблеми (Въвеждащи Тестове), с цел да се засили вътрешната Светлина. Трябва да приемаме всеки един от тези тестове като предизвикателство и да останем свързани с нашите сърца,когато действаме спрямо разрешаването на проблемите.Този закон ни учи също да сравняваме проблемите си с тези на другите и да поставяме всичко в подходящата перспектива. Без значение колко лоша усещаме да е ситуацията ни, винаги има някой, който е в по-лоша позиция. Всичко винаги е относително.
10.ЗАКОН ЗА ПОЛЯРНОСТТА
- Всичко има своята противоположност: Горещо - Студено... Горе - Долу... Добро - Лошо.
 - Непрекъснато търси доброто у хората и ситуациите. Когато го откриеш - кажи на този човек.
Хората обичат комплименти, а позитивната идея в ума ти, те кара да се чувстваш добре.
Помни: Добра Идея - Добра Вибрация.
Този Вселенски Закон казва, че всичко е континуум и има своята противоположност.
Можем да потушим и да трансформираме нежеланите мисли, като се концентрираме върху противоположния полюс.Това е законът на умствените вибрации.
11. ЗАКОН НА РИТЪМА
- Прилив и отлив..., нощта следва деня..., добри времена - лоши времена.
- Когато си по надолнището, не се чувствай зле. Знай,че надолнището ще се промени и нещата ще станат по-добри.
Идват добри времена - мисли за тях.
Този Вселенски Закон казва, че всичко вибрира и се движи в определени ритми.
Тези ритми установяват сезоните, циклите, стадиите на развитие и шаблоните.
 Всеки цикъл се отразява върху постоянството на Вселената.
12. ЗАКОН НА СОРТА
- Всяко семе има период на износване или инкубационен период. Идеите са духовните семена и ще влязат във форма или физически резултати.
- Твоите цели ще се проявят, когато е правилния момент. Знай, че ще се проявят.
Този Вселенски Закон казва, че всичко има своите мъжки (Ян) и женски (Ин)
принципи, а те са в основата на цялото сътворение.
13. ЗАКОН НА МИСЪЛТА
Законът на Мисълта казва, че вие ставате това, което преобладава най-много в ума ви.
Ако постоянно сте зает с проблемите в живота ви, не само че ще виждате все повече проблеми, но и няма да позволите на ума си да създаде решения. Получавате това, за което мислите.
14. ЗАКОН НА ПРОДОВОЛСТВИЕТО
Някои може да го нарекат Законът на Искането. Така е, винаги искаме повече, винаги се увеличаваме. Също като семе, което иска да порасне, така и ние непрекъснато еволюираме да искаме повече и повече.
15. ЗАКОН НА ПРИЕМАНЕТО
Приемането не е взимане, приемането е благосклонно да позволите нео да дойде при вас. Ако залюлеете една люлка, тя ще се върне към вас почти под същия ъгъл, под който сте я залюлели. Законът на Приемането е за даване да крайна степен, за да можете да приемете до крайна степен.
16. ЗАКОН НА НАРАСТВАНЕТО
Когато някой ви направи комплимент, как се чувствате? Ако някой продължи да насърчава работата ви, не се ли чувствате задължен да го направите отново и дори по-добре? Това е Законът на Нарастването. Даването на повече, ще ви позволи да приемете повече.
17. ЗАКОН НА ПРОТИВОСТОЕНЕТО
Ако протестирате за сигурност, никога няма да я имате. Мирът, хармонията и радостта изискват вие да БЪДЕТЕ мир, хармония и радост. Да се борите за мир, не създава мир. Създава повече борба. Единственият начин да не сте в конфликт, е да се „оставите по течението” и да не се противопоставяте. Това не означава да се отказвате, а означава да не влизате в борба.
18. ЗАКОН НА ПРОШКАТА
В трудните времена е лесно да обвиняваме другите. Лесно е да обвиняваме и себе си. Научете се да прощавате. Ако се научите да прощавате, спомените повече няма да ви ядосват. Излезте емоционално от ситуацията и действайте за нейното подобряване. Това е единственият път напред.
19. ЗАКОН НА ПОЖЕРТВУВАНЕТО
Законът на Пожертвуането се отнася до дисциплината.
За да получите нещо, трябва съзнателно да пожертвате или да се откажете от вреден навик или нещо, което отнема вниманието ви от това, което искате.
Пеперудата се отказва от удобния си и сигурен дом, за да получи свободата на полета си.
Всяко нещо си има цена. Способни ли сте да платите цената, на това което искате?
Повечето хора - не са.
20. ЗАКОН НА ПОДЧИНЕНИЕТО
В много отношения подчинението предполага уважение. Способността да задържите езика или действията си, като по-подходящ начин да постигнете мир и хармония, е винаги по-ползотворен от разрушението. Това също значи да се подчиняваме на Законите. Работете СЪС Законите и те ще ви възнаградят. Работете СРЕЩУ тях и ще платите цената.
21. ЗАКОН НА УСПЕХА
Без значение какво правите, това е успех. Получавате резултат.
Може и да не ви харесва резултата, но той е резултат и нищо по-малко от това. Да работите с Закона на Успеха, означава да действате по Определен Начин, така че успеха със сигурност да се случи.
Ако не чрез образование, то чрез опит и постоянство.
Можете да постигнете повече, защото сте родени да постигнете повече. Правете повече правилни, отколкото погрешни неща и успехът ви е неизбежен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар